Zomerschoenen trends 2016

0
bron: kleertjes.com, Geox Sneaker

De zomer is in aantocht! Dus de warme winterlaarzen en winterschoenen kunnen de kast weer in. Tijd voor zomerse schoentjes! Uiteraard blijven sandaaltjes en sneakers helemaal in dit jaar, maar wat zijn de trends qua kleuren en prints? Zijn er nog andere schoentjes helemaal hot deze zomer? Veel van de trends die voor kleding gelden, zien we ook terugkomen in de schoenmode voor het aankomende zomerseizoen.

Navy

Voor zowel meiden als jongens zien we heel veel rood, wit en blauw. Marine is de trend in alle soorten schoentjes van slippers tot bootschoenen.

Bootschoen navy

Bootschoen navy Massimo Dutti

 

Slipper havaianas kids blauw

Havaianas Brasil Logo kids

 

Dierenprint

Panterprintjes, zebrastrepen, vlindertjes, vogels, je ziet de hippe dierenprint ook terugkomen in de schoenen en sandalen.

dierensandaal

Sandaal dierenprint H&M

 

 

Bloemenprint

Hawaii style met heel veel bloemen in allerlei gave knalkleuren zijn helemaal hot voor hippe meiden deze zomer. Een leuke sneaker of sandaal met deze print maakt je kleine meid heel erg blij.

 

bloemensandaal

Sandaal met bloemen H&M

All star bloem

 

Legerprint

Stoere jongens willen een legerprint of legerkleur. Dit mag dus niet ontbreken in hun kast. Een leuke slipper of sneaker met deze print maakt je mannetje helemaal het mannetje.

Legerprint Zara

Legerprint Zara

 

All star camou

Converse sneaker legerprint

 

Canvas

Canvas is een heerlijke stof voor dit zijn seizoen. Lekker koel en helemaal hip. Dus ga op zoek naar een paar fijne espadrilles. De kids zullen ze ook heerlijk vinden zitten.

toms bloemen

Espadrille Toms met bloemenprint

Toms navy boy

Epadrille Toms navy blauw

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.