Kinderwebshop in de spotlight: En Las Nubes

0
Logo en las nubes

Het is altijd erg fijn om weer een nieuwe hippe webshop voor kids te ontdekken. Deze keer een shop voor de monochrome liefhebbers: En Las Nubes.

In de wolken
En Las Nubes is een kledinglabel voor de kleinsten van maat 50 tot 140 van Pamela Gutierrez Dosal. Pamela heeft een voorkeur voor basic kleuren met simpele, stoere en stylish prints. Sinds de geboorte van haar zoontje Senna waar ze helemaal van ‘in de wolken is’ (en las nubes betekent ‘ in de wolken in het Spaans) vond ze het niet altijd even makkelijk kleding te vinden in de stijl waar ze zo van houdt. Dat resulteerde in de oprichting van haar eigen label: En Las Nubes.

Monochrome Heaven
Naast de vele merken die Pamela verkoopt in haar webshop, heeft ze sinds kort haar eigen collectie ‘Monochrome Heaven’. Exclusieve monochrome fashion met gave prints. De collectie bestaat uit een tweetal shirts, twee babby pants, twee onesies en twee bibs. De onesies en bibs zijn wit met gave teksten. Bij de babby pants kan je kiezen uit een effen zwarte en een grijzige kleur met cross print. Je kunt bij de shirts kiezen uit een effen witte variant of een witte met cross print.

Monochrome Heaven


Interior & stationary

Naast de prachtige leuke kleertjes van diverse merken vind je in de webshop ook allerlei coole interior goods, stationary en accessoires. Uiteraard in de (voornamelijk) bekende monochrome stijl waar Pamela zo van houdt. Van posters, muurstickers, kussen en beddengoed tot kaarten, kalenders, ballonnen en note books. En nog veel, veel meer.

 

interior ELN

Dus houd je van deze zwart wit stijl voor zowel de kleertjes als inrichting van de baby- en kinderkamer: hier kan je je hart ophalen.

Reacties zijn gesloten.